Welkom bij Deurwaarders Collectief Nederland

Nieuwe aanpak schulden

deurwaarder kijk door raam 2De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft een nieuwe werkwijze bedacht om mensen met schulden te helpen. Ambtenaren gaan daarvoor ’s avonds op pad. Lees hier verder.

 

Kwart van de bevolking is bereid tot geweld tegen de overheid

agressieEen kwart van de Nederlanders zegt bereid te zijn om geweld tegen de overheid te gebruiken. Voor hen is de maat vol. Maatschappelijk ongenoegen is hier een centrale reden voor. Dat blijkt uit een onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen. Lees hier verder.

   

Succesvolle samenwerking met Zuiderburen

politieDeurwaarders van de Belastingdienst en o.a. Nederlandse en Belgische politieagenten werkten samen tijdens een controle- en invorderingsactie in het Brabantse Hoogerheide. Lees hier verder.

   

Winnaar miljoenenjacht krijgt gelijk

geld 1Twee jaar geleden won een Twentenaar 196.000 euro in het TV-programma Miljoenenjacht, maar hij zag nooit een cent van dat bedrag. Een deurwaarder legde beslag, de winnaar spande een proces aan en kreeg gelijk van de rechter die besloot dat De Volksbank in Gronau het in beslag genomen geld terug moet terugbetalen. Lees hier verder.

   

Niet alles is wat het lijkt !

politieautoZo help je als slotenmaker een deurwaarder bij het openen van een woning, vervolgens wordt je als inbreker aangezien en bijna opgepakt. Lees hier verder over dit opmerkelijke voorval.

   

Zestien auto’s in beslag genomen, 73.000 euro geïncasseerd

beslag auto (6)Tijdens een gezamenlijke controle op donderdag 09 januari door de gemeente Eindhoven, politie, Openbaar Ministerie, Belastingdienst en het RDW, is een groot aantal voertuigen in beslag genomen. Ook werd één man aangehouden. Lees hier verder.

   

Schuldenknooppunt gaat realisatiefase in

schuldhulp2Met een kick-off bijeenkomst op dinsdag 7 januari in het NVVK-kantoor in Utrecht is het Schuldenknooppunt een nieuwe fase in gegaan. Meer dan 14 partijen nemen zitting in de Startgroep om het Schuldenknooppunt in de praktijk te gaan gebruiken. Lees hier verder.

   

Pagina 4 van 34