7 september 2023 archief

NVVK Live: de eerste ervaringen met 18 maanden-schuldregelingen

Op donderdag 28 september tussen 16.00-17.00 uur is de eerstvolgende maandelijkse NVVK-talkshow. Deze keer over de tekortschietende vergoeding voor bewindvoerders en met schuldhulpverleners wordt een gesprek gevoerd over de eerste 18 maanden-regelingen en de daaraan verbonden begeleiding. NVVK-voorzitter Marco Florijn presenteert de aflevering. Meld je hier aan als je erbij wilt zijn.

Digitaal procederen in rijksbelastingzaken nu mogelijk bij alle rechtbanken

Burgers, organisaties en juridische professionals zoals advocaten en belastingadviseurs kunnen vanaf 04 september bij alle rechtbanken digitaal procederen in rijksbelastingzaken. Daarmee wordt de toegang tot de Rechtspraak eenvoudiger voor procespartijen. Lees hier verder.

Kun je uit de schulden komen door jezelf autonoom te verklaren?

Sinds de komst van corona zien deurwaarders het aantal mensen dat zichzelf soeverein of autonoom verklaart toenemen. Vroeger ging dit om een kleine groep mensen, maar tegenwoordig zijn er naar schatting bijna 10.000 Nederlanders die zichzelf autonoom verklaren. Een zorgwekkende groei, want veel van deze autonomen raken van de regen in de drup en komen …

Lees verder