Grote nieuwe speler op de invorderingsmarkt

Involon

Vesting Finance LexSan B.V. zet haar invorderingsactiviteiten voort als Invoned Apeldoorn B.V.  Vesting Finance LexSan B.V. zet vanaf heden haar invorderingsactiviteiten voort als Invoned Apeldoorn B.V., onderdeel van Involon BV en Invorderingskantoor Nederland BV (Invoned).

Deze verandering hebben geen gevolgen voor de bestaande samenwerkingsverbanden tussen de lagere Overheden en genoemde organisaties. De dienstverlening, contactpersonen, verplichtingen, ze blijven allemaal zoals  men dat van Involon en Invoned gewend is.

 

De ontwikkelingen van de invorderingspraktijk hebben de beslissing om Vesting Finance LexSan te integreren in Invoned gestimuleerd.  De nadruk  komt steeds sterker  te liggen op de verhoging van de efficiëntie van het invorderingsproces. Dat proces moet nauwkeurig toegesneden zijn op het beleid van de opdrachtgever en moet worden uitgevoerd tegen de laagst mogelijke kosten. Om ook in de toekomst aan die behoefte te voldoen is diepgaande kennis van de invorderingspraktijk nodig en een speciaal op dit proces gebouwd automatiseringssysteem. De Invoned organisatie beschikt over beide: de invorderingskennis en ervaring van Involon, nu gecombineerd met die van Vesting Finance LexSan en de ICT-invorderingsexpertise van Gouw-IT.